Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726586929

Liga 726586929 Información oficial sobre el partido 726586929 en Hattrick

11.05.2024 12:00:00

stafforella Alineación oficial del equipo 'stafforella' en el partido 4 - 3 Spontricciolo Alineación oficial del equipo 'Spontricciolo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
stafforella Alineación oficial del equipo 'stafforella' en el partido 3 - 2 Spontricciolo Alineación oficial del equipo 'Spontricciolo' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
66,4 % 10,3 % 23,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

stafforella

Goles Goles

  • 122 Minuto 10 (Gol por la izquierda): stafforella, atacant per l'esquerra al minut 10, va aprofitar el magnífic llançament de Ismael Serrano Redondo per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 113 Minuto 62 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Oleg Zherzdev de stafforella va aconseguir igualar el partit al minut 62, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 121 Minuto 70 (Gol por el centro): Euzebiusz Baranowski va donar a stafforella un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 122 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Ruben Macao de stafforella aconseguir un gol al minut 79 que posava per davant els locals: 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): stafforella va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 26 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Oleg Zherzdev ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Al minut 36 es va veure una gran oportunitat per a stafforella per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Yeznig Mamikonyan, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Euzebiusz Baranowski. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Passaven 86 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Szabolcs Veres va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 35 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Evandro Menichetti després que el jugador de stafforella li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Spontricciolo

Goles Goles

  • 161 Minuto 23 (Gol por el centro): Spontricciolo van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 23, quan Oreste Del Piero va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 173 Minuto 37 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 37, quan Giorgio Roccanti va posar els visitants Spontricciolo per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 161 Minuto 78 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 78 minuts Delfim Ribeiro va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 7 (Ocasión de penalti): Al minut 7, Fahri Sayraç de Spontricciolo va desaprofitar un penal per posar el seu equip per davant al marcador.
  • 218 Minuto 21 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Giorgio Roccanti va entorpir al marcador d'en Oreste Del Piero per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Renato Severino.