Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726586077

Liga 726586077 Información oficial sobre el partido 726586077 en Hattrick

27.04.2024 12:00:00

Monty Burns F.C. Alineación oficial del equipo 'Monty Burns F.C.' en el partido 2 - 0 Beoni F.C. Alineación oficial del equipo 'Beoni F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Monty Burns F.C. Alineación oficial del equipo 'Monty Burns F.C.' en el partido 2 - 1 Beoni F.C. Alineación oficial del equipo 'Beoni F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,6 % 1,7 % 14,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Monty Burns F.C.

Goles Goles

  • 124 Minuto 79 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 79 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Luis Javier Gallego llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 130 Minuto 86 (Gol de falta): El gol de falta de Luis Javier Gallego sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 86 i ampliar l'avantatge de Monty a 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Theo Snellius! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Leon Insanally va estar a punt d'avançar els locals al minut 36 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 220 Minuto 40 (Ocasión de falta): En Luis Javier Gallego es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 220 Minuto 53 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 53 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Luis Javier Gallego va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Beoni F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Beoni va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Reimar Röhser, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.