Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726584964

Liga 726584964 Información oficial sobre el partido 726584964 en Hattrick

04.05.2024 12:00:00

PassettoCalcio.AB Alineación oficial del equipo 'PassettoCalcio.AB' en el partido 2 - 2 ateRgroup Calcio Alineación oficial del equipo 'ateRgroup Calcio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
PassettoCalcio.AB Alineación oficial del equipo 'PassettoCalcio.AB' en el partido 2 - 2 ateRgroup Calcio Alineación oficial del equipo 'ateRgroup Calcio' en el partido
Tiene un resultado normal 2.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
45,2 % 27,7 % 27,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PassettoCalcio.AB

Goles Goles

  • 102 Minuto 69 (Gol por la izquierda): PassettoCalcio.AB va reduir el marcador al minut 69 a 1 - 2 quan Andrea Mattesini va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 110 Minuto 82 (Gol de falta): PassettoCalcio.AB equilibrava els comptes al minut 82 quan en Christian-Andreas Michaeli va transformar una falta en el 2 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Andrea Mattesini va estar a punt de marcar al minut 29 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39, Rastislav Hrubý quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cătălin-Lucian Mustaţă de PassettoCalcio.AB es va emportar una amonestació al minut 41 per provocar un rival.

ateRgroup Calcio

Goles Goles

  • 172 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de ateRgroup va ser finalitzada des de l'esquerra per Emilian Frăsîneanu al minut 18. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 182 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Sergio Pagliano va aprofitar un error defensiu al minut 66, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a ateRgroup.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Al minut 22, el ateRgroup va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Pablo Leyva Prado s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Sergio Pagliano, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 24 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. ateRgroup va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Sergio Pagliano de ateRgroup va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 38 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Konrad Brzyski. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.