Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726584347

Liga 726584347 Información oficial sobre el partido 726584347 en Hattrick

04.05.2024 12:00:00

Cerrisi United Alineación oficial del equipo 'Cerrisi United' en el partido 2 - 3 Sporting O'Tusty Alineación oficial del equipo 'Sporting O'Tusty' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cerrisi United Alineación oficial del equipo 'Cerrisi United' en el partido 2 - 1 Sporting O'Tusty Alineación oficial del equipo 'Sporting O'Tusty' en el partido
Tiene un resultado normal 2.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,8 % 4,7 % 19,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cerrisi United

Goles Goles

  • 112 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Cerrisi s'esgargamellaven dempeus per esperonar Eduardo Vilar que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 27 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 111 Minuto 73 (Gol por el centro): Passat el minut 73 de joc, Eduardo Vilar facilitava les coses al Cerrisi amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 35 (Ocasión de falta): Eduardo Vilar quasi dona a Cerrisi l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 210 Minuto 80 (Ocasión de falta): En Eduardo Vilar tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 33 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Digbeu Lobou, el jugador de Cerrisi va ser expulsat al minut 33.
  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 57, Raymond Balite de Cerrisi va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Dimitry Verneau de Cerrisi amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Sporting O'Tusty

Goles Goles

  • 173 Minuto 10 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Cesare Legramandi va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 173 Minuto 68 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 68, quan Patxi Wolf va posar els visitants Sporting per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 185 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 74 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Sporting. A fi d'aconseguir el 2 - 3, van tocar-la en curt per tal que Pedro Vasconcellos xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Sporting va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 9, quan Patxi Wolf va quedar-se sol davant el porter Massimiliano De Juliis, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69 de partit, Ariel Czacharowski va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ariel Czacharowski de Sporting va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.