Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726581827

Liga 726581827 Información oficial sobre el partido 726581827 en Hattrick

04.05.2024 12:00:00

GIOCALO BEL Alineación oficial del equipo 'GIOCALO BEL' en el partido 3 - 4 demoniomonco united Alineación oficial del equipo 'demoniomonco united' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
GIOCALO BEL Alineación oficial del equipo 'GIOCALO BEL' en el partido 2 - 3 demoniomonco united Alineación oficial del equipo 'demoniomonco united' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,4 % 4,5 % 76,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GIOCALO BEL

Goles Goles

  • 102 Minuto 34 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de GIOCALO van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Iliya Antonov en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.
  • 106 Minuto 47 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El GIOCALO sempre confia amb les genialitats d'en Gilles Weinzettl; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 2 - 2.
  • 122 Minuto 51 (Gol por la izquierda): GIOCALO prenia la batuta de l'encontre al minut 51, quan en Iliya Antonov va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): GIOCALO va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Iliya Antonov en un 1 contra 1 amb el porter Ernesto Gauthier, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 25 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Daniel De Gloria s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

demoniomonco united

Goles Goles

  • 172 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de demoniomonco va ser finalitzada des de l'esquerra per Elio Marchesan al minut 6. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 181 Minuto 29 (Gol por el centro): Renato Carlotti va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 29, i va fer pujar el 0 - 2 per a demoniomonco.
  • 161 Minuto 90 (Gol por el centro): Als 90 minuts de partit, Martino Montaudo de demoniomonco va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 3 - 3.
  • 172 Minuto 91 (Gol por la izquierda): demoniomonco va aconseguir l'avantatge de 3 - 4 al minut 91. Adrian-Ştefan Sărăcuţu va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Després de 11 minuts, Renato Carlotti va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Toni Haikala va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 52 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de demoniomonco la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.