Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726580530

Liga 726580530 Información oficial sobre el partido 726580530 en Hattrick

13.04.2024 12:00:00

Sasol J Alineación oficial del equipo 'Sasol J' en el partido 1 - 1 FC BUSTECCA Alineación oficial del equipo 'FC BUSTECCA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Sasol J Alineación oficial del equipo 'Sasol J' en el partido 4 - 2 FC BUSTECCA Alineación oficial del equipo 'FC BUSTECCA' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,4 % 1,3 % 13,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sasol J

Goles Goles

  • 113 Minuto 80 (Gol por la derecha): Al minut 80, Sasol aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Benedetto Montemurro va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Sasol va estar a punt de posar-se per davant al minut 9 però Iuri Polimeni va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 242 Minuto 24 (Ocasión de contra por la izquierda): Sasol van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 24, però el xut de Julio Maltés des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 285 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Brian Butler, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 212 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Julio Maltés va estar a punt d'empatar per a Sasol quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Hoàng Minh Triệu va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 211 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72, Nico Egbers quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ostins Beņķītis! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

FC BUSTECCA

Goles Goles

  • 173 Minuto 30 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 30, quan Ivan Bělohoubek va posar els visitants BUSTECCA per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 23, quan en Ivan Bělohoubek va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 237 Minuto 32 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Gian Gastone Pompole va fer una magnífica centrada, però la rematada de Péter Stúber va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Fiorenzo Formicola després de 36 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Ja'far Qassim Al-Ghasany va poder desviar-lo a córner.
  • 273 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): En Iago Adrián Cabañero Martínez va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.