Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726579861

Liga 726579861 Información oficial sobre el partido 726579861 en Hattrick

20.04.2024 12:00:00

G.S. San Lorenzo Andorno Alineación oficial del equipo 'G.S. San Lorenzo Andorno' en el partido 2 - 2 F.C.ATLETICO SFIGATI Alineación oficial del equipo 'F.C.ATLETICO SFIGATI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
G.S. San Lorenzo Andorno Alineación oficial del equipo 'G.S. San Lorenzo Andorno' en el partido 0 - 1 F.C.ATLETICO SFIGATI Alineación oficial del equipo 'F.C.ATLETICO SFIGATI' en el partido
Tiene suerte 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,3 % 0,2 % 95,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

G.S. San Lorenzo Andorno

Goles Goles

  • 124 Minuto 34 (Gol de penalti): Al minut 34 l'àrbitre va premiar Lorenzo amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Eduardo Luís Gomes va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 118 Minuto 39 (Gol evento especial córner peinado): Lorenzo va aconseguir el 2 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Valerio Sassoli, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Gabriele Pocher que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 17 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Ben Kakko va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Cesare Gerželj. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): En Valerio Sassoli va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Lorenzo va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Paolo Baldacchini, però el porter rival va fer una gran aturada.

F.C.ATLETICO SFIGATI

Goles Goles

  • 152 Minuto 40 (Gol por la izquierda): El 2 - 1 el va apuntar al seu compte particular Nino Cianelli de F.C.ATLETICO després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 162 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Cesare Gerželj per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Nicolò De Benedictis quasi aconsegueix empatar per F.C.ATLETICO al minut 71, però Héctor Ángel Mendicino va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Giuseppe Arcolei es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.