Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726579043

Liga 726579043 Información oficial sobre el partido 726579043 en Hattrick

04.05.2024 12:00:00

Moer Alineación oficial del equipo 'Moer' en el partido 1 - 4 CivCity DreamTeam Alineación oficial del equipo 'CivCity DreamTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Moer Alineación oficial del equipo 'Moer' en el partido 2 - 2 CivCity DreamTeam Alineación oficial del equipo 'CivCity DreamTeam' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,0 % 26,3 % 46,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Moer

Goles Goles

  • 101 Minuto 78 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Giorgio Silvagni trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 4 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Moer va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Hadrien Martinet va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Mario Ascheri.
  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Moer va estar a punt de posar-se per davant al minut 23 però Thomas Tran va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 211 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32 el Moer va posar setge sobre la defensa central visitant però en Linus Starkey no va estar gens encertat.
  • 201 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Martin Schlünder no s'ho podia creure.

CivCity DreamTeam

Goles Goles

  • 174 Minuto 25 (Gol de penalti): Al minut 25 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Salvo Valzania va llençar el penal ras arran de pal.
  • 182 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Lucio Lualdi va aprofitar un error defensiu al minut 56, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a DreamTeam.
  • 183 Minuto 65 (Gol por la derecha): Osvaldo Tocci va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 181 Minuto 75 (Gol por el centro): Osvaldo Tocci de DreamTeam va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 75. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 71, el DreamTeam estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Francesco Mecenero va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.