Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726578193

Liga 726578193 Información oficial sobre el partido 726578193 en Hattrick

11.05.2024 12:00:00

il_vuoto Alineación oficial del equipo 'il_vuoto' en el partido 2 - 0 belfica Alineación oficial del equipo 'belfica' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
il_vuoto Alineación oficial del equipo 'il_vuoto' en el partido 3 - 0 belfica Alineación oficial del equipo 'belfica' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

il_vuoto

Goles Goles

  • 105 Minuto 30 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Stefan Wirthner rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Kabo Letsholathebe, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 0 a l'estadi!
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Kabo Letsholathebe es va introduir dins la defensa central al minut 80, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): il_vuoto va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ciro Pitzus va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Paolo Collet.
  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): il_vuoto va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 18 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Wojciech Ludwiczak ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Paolo Collet al minut 32 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Stefan Wirthner va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Al minut 60, Tudor Mag gairebé va marcar per a il_vuoto des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Flavio Pietrosanti. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

belfica

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del belfica sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Frank Bouverne, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 33 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 285 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del il_vuoto. La jugada d'estratègia del belfica per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Iago Maracá va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Angel Alexiev de belfica amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.