Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726578191

Liga 726578191 Información oficial sobre el partido 726578191 en Hattrick

11.05.2024 12:00:00

VINCELIGA Alineación oficial del equipo 'VINCELIGA' en el partido 1 - 5 Ci piace mangiare Alineación oficial del equipo 'Ci piace mangiare' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
VINCELIGA Alineación oficial del equipo 'VINCELIGA' en el partido 2 - 7 Ci piace mangiare Alineación oficial del equipo 'Ci piace mangiare' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,1 % 0,3 % 92,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VINCELIGA

Goles Goles

  • 122 Minuto 37 (Gol por la izquierda): VINCELIGA, atacant per l'esquerra al minut 37, va aprofitar el magnífic llançament de Giovanbattista Scarpati per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Márcio Bernardino! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 47 (Ocasión por el centro): En Tamás Rezső del VINCELIGA ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 211 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Jeton Spahiu hauria d'haver estat gol al minut 72 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 201 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Márcio Bernardino va disposar d'una bona oportunitat al minut 86, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 203 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Tamás Rezső de VINCELIGA va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Ci piace mangiare

Goles Goles

  • 163 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al minut 38 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Viktor Kenesei que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 173 Minuto 65 (Gol por la derecha): El jugador de CPM85 Tristan McCook va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 65 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 182 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Al minut 74 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Aldo Maria Masarotti va ser l'anotador del 1 - 3.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Gianni Falchetti de CPM85 va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 85. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Tristan McCook, que va ser qui va marcar 1 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 14 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Gianni Falchetti quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Al minut 25, un refús desafortunat de Sabatino Baffi, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Aldo Maria Masarotti no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.