Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726574651

Liga 726574651 Información oficial sobre el partido 726574651 en Hattrick

20.04.2024 12:00:00

Maximo Alineación oficial del equipo 'Maximo' en el partido 2 - 3 MONTELUPO. Alineación oficial del equipo 'MONTELUPO.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Maximo Alineación oficial del equipo 'Maximo' en el partido 1 - 4 MONTELUPO. Alineación oficial del equipo 'MONTELUPO.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,2 % 0,4 % 91,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Maximo

Goles Goles

  • 118 Minuto 11 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 11, Casimiro Manniello va pentinar un córner cap al segon pal que Sridhar Swami va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.
  • 106 Minuto 47 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Hannes Kruusamäe va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 47, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Maximo, mentre ja celebrava el 2 - 2, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): El Maximo va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Enzo Berlincioni la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

MONTELUPO.

Goles Goles

  • 162 Minuto 23 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 23, quan Rolando Muñoz va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 173 Minuto 27 (Gol por la derecha): Al minut 27 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Nixon Lambuley que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 172 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Al minut 52 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a MONTELUPO. prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Damian Brühwiler.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 7 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Heitor Alegre va superar els defenses rivals per velocitat al minut 7 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 262 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Damian Brühwiler per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 17, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de MONTELUPO. va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Gabriele Carbone, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.