Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726573090

Liga 726573090 Información oficial sobre el partido 726573090 en Hattrick

04.05.2024 12:00:00

CIOCIA ' S GUNNERS Alineación oficial del equipo 'CIOCIA ' S GUNNERS' en el partido 1 - 0 Ficarazzi Calcio Alineación oficial del equipo 'Ficarazzi Calcio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CIOCIA ' S GUNNERS Alineación oficial del equipo 'CIOCIA ' S GUNNERS' en el partido 0 - 1 Ficarazzi Calcio Alineación oficial del equipo 'Ficarazzi Calcio' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,6 % 0,3 % 93,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CIOCIA ' S GUNNERS

Goles Goles

  • 122 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Els seguidors del GUNNERS contenien la respiració mentre en Doriano Fidler s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): GUNNERS van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 33, però el xut de Emmanuel Olorogun des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 286 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 40 minuts, el GUNNERS va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 209 Minuto 47 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Doriano Fidler van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Pietro Bagni a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 208 Minuto 57 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Nicolae-Dorin Andreica de GUNNERS va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Augusto Salamanca que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): En Emmanuel Olorogun, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Alberto Callegaro de GUNNERS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Ficarazzi Calcio

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 38 (Ocasión por el centro): FI va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Elias Euvrard es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 261 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Ezriel Fink va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Pietro Bagni quasi aconsegueix empatar per FI al minut 79, però František Mičánek va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 262 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 82, en un 1 contra 1 amb el porter, però František Mičánek va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Ezriel Fink des de l'esquerra.
  • 261 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 83 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Ezriel Fink va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.