Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726570631

Liga 726570631 Información oficial sobre el partido 726570631 en Hattrick

11.05.2024 12:00:00

Tonic Team United Alineación oficial del equipo 'Tonic Team United' en el partido 4 - 2 Lambrusco e Arroganza Alineación oficial del equipo 'Lambrusco e Arroganza' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Tonic Team United Alineación oficial del equipo 'Tonic Team United' en el partido 4 - 1 Lambrusco e Arroganza Alineación oficial del equipo 'Lambrusco e Arroganza' en el partido
Tiene un resultado normal 4.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tonic Team United

Goles Goles

  • 185 Minuto 6 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Tonic utd. van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Roberto Del Giocondo va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 11 (Gol por la izquierda): En Teo Orsomando de Tonic utd. va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34, Tonic utd. va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Tomás Gálvez, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 64 (Gol por la izquierda): En Roberto Del Giocondo va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 37 quan Bogusław Szulta de Tonic utd. gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 285 Minuto 56 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Tonic utd. la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Lambrusco e Arroganza

Goles Goles

  • 153 Minuto 42 (Gol por la derecha): Els jugadors de Lambrusco no defallien en cap moment. Producte d'això, en Toprak Allışan va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 3 - 1.
  • 152 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Al minut 62, Lambrusco va reduir l'avantatge rival a 3 - 2, quan 任 (Yam) 寬勇 (Kuanyong) va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 41 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Terence Gallo va fer al minut 41 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en 任 (Yam) 寬勇 (Kuanyong), enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 251 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Fulvio Di Bartolomei va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.