Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726569950

Liga 726569950 Información oficial sobre el partido 726569950 en Hattrick

27.04.2024 12:00:00

Ruffy United Alineación oficial del equipo 'Ruffy United' en el partido 3 - 2 A.C. TANCA MANNA Alineación oficial del equipo 'A.C. TANCA MANNA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ruffy United Alineación oficial del equipo 'Ruffy United' en el partido 2 - 1 A.C. TANCA MANNA Alineación oficial del equipo 'A.C. TANCA MANNA' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
42,4 % 30,1 % 27,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ruffy United

Goles Goles

  • 112 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del United s'esgargamellaven dempeus per esperonar Ludovic Pénard que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 17 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 122 Minuto 52 (Gol por la izquierda): United prenia la batuta de l'encontre al minut 52, quan en Pino Lanzani va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 68 (Gol por la izquierda): En Ludovic Pénard va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de United, l'equip va recuperar la pilota al minut 33 i va contraatacar. En Tobias Krimbacher va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 237 Minuto 82 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Forrest Heier va fer al minut 82 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Lino Massimelli, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

A.C. TANCA MANNA

Goles Goles

  • 173 Minuto 14 (Gol por la derecha): Al minut 14 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Gian Maria Rubegni que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 151 Minuto 83 (Gol por el centro): Un mica després, Gian Maria Rubegni de TANCA va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32 de partit, Enrico Cavaliere quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Zeno Giampieri que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Iuri Bisi de TANCA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.