Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726567439

Liga 726567439 Información oficial sobre el partido 726567439 en Hattrick

11.05.2024 12:00:00

FC George Best Alineación oficial del equipo 'FC George Best' en el partido 3 - 4 le merengues Alineación oficial del equipo 'le merengues' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC George Best Alineación oficial del equipo 'FC George Best' en el partido 2 - 1 le merengues Alineación oficial del equipo 'le merengues' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,8 % 1,9 % 15,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC George Best

Goles Goles

  • 112 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Al minut 55, Nicola Terreri va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 101 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74, Morgan Lumini es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 2 - 3, reduint la distància pels locals.
  • 118 Minuto 81 (Gol evento especial córner peinado): Morgan Lumini va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de George, Gian Maria Rusciano, que va marcar, sense saber com, el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Giovanni Tufariello va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de George se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de George va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Matteo Canziani, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35 es va veure una gran oportunitat per a George per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Florindo Tovani, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

le merengues

Goles Goles

  • 173 Minuto 36 (Gol por la derecha): El jugador de merengues Carlo Scotto va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 36 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 138 Minuto 68 (Gol evento especial extremo + rematador): En Rafael Gutiérrez de Cossio va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Iulian Bellu la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 2 al marcador.
  • 183 Minuto 71 (Gol por la derecha): Al minut 71, merengues va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Bruno Macerini, amb un xut sec des de la dreta.
  • 173 Minuto 82 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 82, quan 博俊 (Hirotoshi) 長谷川 (Hasegawa) va posar els visitants merengues per damunt al marcador per 3 - 4, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 31, quan en Rafael Gutiérrez de Cossio va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.