Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726565478

Liga 726565478 Información oficial sobre el partido 726565478 en Hattrick

04.05.2024 12:00:00

MAMBO AC Alineación oficial del equipo 'MAMBO AC' en el partido 4 - 0 Rangers Citerna FC Alineación oficial del equipo 'Rangers Citerna FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
MAMBO AC Alineación oficial del equipo 'MAMBO AC' en el partido 3 - 0 Rangers Citerna FC Alineación oficial del equipo 'Rangers Citerna FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MAMBO AC

Goles Goles

  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Michael Augstein va donar a MAMBO un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 52 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Gary Jordan va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Michael Augstein, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a MAMBO.
  • 107 Minuto 81 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Damiano Scirgolea semblava que estava massa lluny de la línia de gol quan va encertar un magnífic globus per a MAMBO. Qui ho havia de dir! 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 23 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 23 en Damiano Scirgolea ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Antti-Jussi Hujanen el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): MAMBO va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Bartosz Salamończyk va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Dimitar Tzvetanov.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Abramo Piastrelli del MAMBO ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Michael Augstein va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Rangers Citerna FC

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 15 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Rangers va anar a parar a la dreta de l'atac on en Vincenzo Caronni, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 205 Minuto 76 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Rangers va estar a punt de marcar quan Stefano Rieto va fer una passada impressionant a Egeo Buffon, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Farough Badavam de Rangers va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 78 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Farough Badavam es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.