Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726565477

Liga 726565477 Información oficial sobre el partido 726565477 en Hattrick

11.05.2024 12:00:00

Virtus Triggiano Alineación oficial del equipo 'Virtus Triggiano' en el partido 4 - 4 MAMBO AC Alineación oficial del equipo 'MAMBO AC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Virtus Triggiano Alineación oficial del equipo 'Virtus Triggiano' en el partido 5 - 2 MAMBO AC Alineación oficial del equipo 'MAMBO AC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,4 % 0,4 % 8,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Virtus Triggiano

Goles Goles

  • 112 Minuto 36 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Giuseppe Viani va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 36.
  • 120 Minuto 39 (Gol de falta): Virtus va agafar avantatge al minut 39 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Spiros Sarris fent així el 2 - 1.
  • 123 Minuto 79 (Gol por la derecha): Virtus s'avançava al marcador al minut 79, després d'un rebot que va caçar en Claudio Serina per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 113 Minuto 86 (Gol por la derecha): Al minut 86, Virtus aconseguia empatar el partit a 4 - 4 quan Cassio Gaio va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Passaven 41 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Giuseppe Viani va rematar alt.
  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 42 quan Kenny Erskine de Virtus gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Claudio Serina va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Virtus se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Giuseppe Viani es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

MAMBO AC

Goles Goles

  • 138 Minuto 8 (Gol evento especial extremo + rematador): En Bartosz Salamończyk va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Antti-Jussi Hujanen la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 1 al marcador.
  • 163 Minuto 44 (Gol por la derecha): Al minut 44 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Urban Meynaerts que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 163 Minuto 82 (Gol por la derecha): El jugador visitant Gerold Hira va aconseguir empatar 3 - 3 al minut 82 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 173 Minuto 85 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 85, quan Alberto Areia va posar els visitants MAMBO per damunt al marcador per 3 - 4, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Alberto Areia va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 50, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Pio Desabbata va aconseguir desviar el seu xut a córner.