Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726565467

Liga 726565467 Información oficial sobre el partido 726565467 en Hattrick

20.04.2024 12:00:00

MAMBO AC Alineación oficial del equipo 'MAMBO AC' en el partido 4 - 3 winstrol Alineación oficial del equipo 'winstrol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
MAMBO AC Alineación oficial del equipo 'MAMBO AC' en el partido 2 - 4 winstrol Alineación oficial del equipo 'winstrol' en el partido
Tiene suerte 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,1 % 2,9 % 80,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MAMBO AC

Goles Goles

  • 122 Minuto 10 (Gol por la izquierda): MAMBO, atacant per l'esquerra al minut 10, va aprofitar el magnífic llançament de Abramo Piastrelli per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 119 Minuto 32 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Damiano Scirgolea va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 2 - 0 al minut 32.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Bartolomé Noce, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a MAMBO.
  • 131 Minuto 51 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Bartolomé Noce es va introduir dins la defensa central al minut 51, i va aconseguir el 4 - 1 davant la cridòria del públic.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Damiano Scirgolea de MAMBO va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

winstrol

Goles Goles

  • 152 Minuto 39 (Gol por la izquierda): winstrol va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 1 quan Martys Vencius va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 151 Minuto 54 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 54, el jugador visitant Martys Vencius va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 151 Minuto 78 (Gol por el centro): winstrol van mostrar una bona compenetració quan al minut 78 van reduir diferències a 4 - 3 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que 陈 (Chen) 翊方 (Yifang) va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a 陈 (Chen) 翊方 (Yifang) sol davant la porteria al minut 26, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 252 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): winstrol va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 36 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 252 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): winstrol va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 55, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Hildemar Ekenin.
  • 260 Minuto 83 (Ocasión de falta): En Wolter Feldkampp va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.