Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726565141

Liga 726565141 Información oficial sobre el partido 726565141 en Hattrick

04.05.2024 12:00:00

A.S. Villa Fassini Alineación oficial del equipo 'A.S. Villa Fassini' en el partido 6 - 1 Crossss Alineación oficial del equipo 'Crossss' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
A.S. Villa Fassini Alineación oficial del equipo 'A.S. Villa Fassini' en el partido 3 - 0 Crossss Alineación oficial del equipo 'Crossss' en el partido
Tiene bastante suerte 3.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.S. Villa Fassini

Goles Goles

  • 112 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Fassini equilibrava la balança al minut 24. En Charles Chastel, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 122 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Al minut 26 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Fassini va ser N'zueba Nimaga.
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): En George Brodbeck va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Fassini a 4 - 1. N'zueba Nimaga va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 134 Minuto 57 (Gol de penalti): Als 57 minuts de joc, els nois de Fassini van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes N'zueba Nimaga augmentant l'avantatge per als locals: 5 - 1.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): El 6 - 1 va pujar al marcador quan Fassini va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Charles Chastel des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): En Mathieu Desplanque es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Mathieu Desplanque va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Crossss

Goles Goles

  • 173 Minuto 17 (Gol por la derecha): Al minut 17 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Sigmar Seybold que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Alfréd Bohuněk al minut 29 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.