Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726563297

Liga 726563297 Información oficial sobre el partido 726563297 en Hattrick

11.05.2024 12:00:00

Real Como Alineación oficial del equipo 'Real Como' en el partido 2 - 3 sorbolo lumberjack Alineación oficial del equipo 'sorbolo lumberjack' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Real Como Alineación oficial del equipo 'Real Como' en el partido 7 - 1 sorbolo lumberjack Alineación oficial del equipo 'sorbolo lumberjack' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 7.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Como

Goles Goles

  • 112 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Al minut 26 del partit, el jugador Nikolay Lazarov de Real va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 101 Minuto 77 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Ronny Bergdølmo trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 3 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Passaven 75 minuts quan Manel Galán des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Wiesław Truchan de Real es va emportar una amonestació al minut 29 per provocar un rival.

sorbolo lumberjack

Goles Goles

  • 172 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Al minut 14 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a lumberjack prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Mario Tarroni.
  • 173 Minuto 63 (Gol por la derecha): El jugador de lumberjack Umberto Magon va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 63 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 182 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Guilhem Braun, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 3 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Martin Kočka de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Martin Kočka.