Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726562052

Liga 726562052 Información oficial sobre el partido 726562052 en Hattrick

20.04.2024 12:00:00

RACO-CARA Alineación oficial del equipo 'RACO-CARA' en el partido 3 - 2 Grafiche Aurora Alineación oficial del equipo 'Grafiche Aurora' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
RACO-CARA Alineación oficial del equipo 'RACO-CARA' en el partido 4 - 1 Grafiche Aurora Alineación oficial del equipo 'Grafiche Aurora' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,9 % 0,1 % 4,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RACO-CARA

Goles Goles

  • 111 Minuto 40 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Dariusz Dziadkiewicz va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. RACO-CARA empatava el partit, 1 a 1, al minut 40.
  • 121 Minuto 56 (Gol por el centro): Al minut 56 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Fadil Mulyana ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, RACO-CARA es posava per davant 2 a 1.
  • 120 Minuto 89 (Gol de falta): Anton Ehrmann va donar a RACO-CARA un avantatge de 3 - 2 amb un magnífic llançament de falta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Dariusz Dziadkiewicz va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de RACO-CARA se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Horst Viktor Liebknecht va estar a punt d'avançar els locals al minut 25 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 215 Minuto 38 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Anton Ehrmann va rebre molts aplaudiments. Al minut 38 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 213 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): El RACO-CARA va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Gwenaël Monrose la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Al minut 41 es va veure una gran oportunitat per a RACO-CARA per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Horst Viktor Liebknecht, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Al minut 79 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Vojtěch Běťák de RACO-CARA va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Grafiche Aurora

Goles Goles

  • 105 Minuto 29 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Augusto Espinosa rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Massimo Lupi, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 0 - 1 a l'estadi!
  • 163 Minuto 89 (Gol por la derecha): El jugador visitant Leopoldo Durso va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 89 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Aurora va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Beppe Li Mandri, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 264 Minuto 72 (Ocasión de penalti): Al minut 72 de temps, Beppe Li Mandri de Aurora va fallar un penal.
  • 262 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Fausto Pulici per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 77, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Augusto Espinosa de Aurora va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.