Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726558973

Liga 726558973 Información oficial sobre el partido 726558973 en Hattrick

20.04.2024 12:00:00

Casenuove Bronx Alineación oficial del equipo 'Casenuove Bronx' en el partido 4 - 0 Puzzi puzzi Alineación oficial del equipo 'Puzzi puzzi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Casenuove Bronx Alineación oficial del equipo 'Casenuove Bronx' en el partido 2 - 0 Puzzi puzzi Alineación oficial del equipo 'Puzzi puzzi' en el partido
Tiene suerte 2.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Casenuove Bronx

Goles Goles

  • 123 Minuto 40 (Gol por la derecha): Corria el minut 40 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Radek Ščerba, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 115 Minuto 41 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 41 minuts, Tommaso Frizzi va superar per velocitat Eusebio Larini per posar el 2 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Casenuove va augmentar la diferència quan Pietro De Bonis no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 115 Minuto 72 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 72 minuts de joc, Francesco Tormenta, corrent com un esperitat, superà primer Vincenzo Scabini per velocitat, i després el porter posant el 4 - 0 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Casenuove per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 6, quan Pietro De Bonis va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): En Erwin-Christian Metti va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Casenuove va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 36 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Pietro De Bonis ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 207 Minuto 56 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Tommaso Frizzi va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

Puzzi puzzi

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 27, quan en David Loescher va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 253 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 43 en Leroy Yearwood va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Peter Salgado va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 241 Minuto 57 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Poba va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Andronik Astakhov, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): En Leroy Yearwood va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alfred Dziubak.
  • 512 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Alfred Dziubak de Poba per doble groga al minut 79.