Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726556403

Liga 726556403 Información oficial sobre el partido 726556403 en Hattrick

04.05.2024 12:00:00

deportivo la colugna Alineación oficial del equipo 'deportivo la colugna' en el partido 1 - 3 AC Bolghera Alineación oficial del equipo 'AC Bolghera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
deportivo la colugna Alineación oficial del equipo 'deportivo la colugna' en el partido 2 - 1 AC Bolghera Alineación oficial del equipo 'AC Bolghera' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
55,4 % 18,8 % 25,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

deportivo la colugna

Goles Goles

  • 123 Minuto 33 (Gol por la derecha): Passats 33 minuts, Diego Vaccaro, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. deportivo es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 14 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Alex Boldoni va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Emerson Xavier de Brito, però l'estirada del porter va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hilco Giesen de deportivo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

AC Bolghera

Goles Goles

  • 137 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Patrizio Maass va anar a parar al cap de Aroldo Manzi que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Bolghera el 1 - 1.
  • 173 Minuto 49 (Gol por la derecha): El jugador de Bolghera Sabatino Maccabruni va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 49 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 184 Minuto 68 (Gol de penalti): Al minut 68 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Bolghera, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Sabatino Maccabruni va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Sabatino Maccabruni, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 31 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 263 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): En Mosè Fenti va encarar al porter al 35, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 282 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Sabatino Maccabruni, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 56 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Bolghera va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 13, Patrizio Maass de Bolghera va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.