Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726556004

Liga 726556004 Información oficial sobre el partido 726556004 en Hattrick

20.04.2024 12:00:00

Aleadrimiri Alineación oficial del equipo 'Aleadrimiri' en el partido 3 - 2 Free Lance F.C. 1991 Alineación oficial del equipo 'Free Lance F.C. 1991' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Aleadrimiri Alineación oficial del equipo 'Aleadrimiri' en el partido 3 - 1 Free Lance F.C. 1991 Alineación oficial del equipo 'Free Lance F.C. 1991' en el partido
Tiene un resultado normal 2.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,7 % 0,1 % 4,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aleadrimiri

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 3 gràcies a la jugada de Fritz Schou, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Aleadrimiri va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 33 Shahen Sahakyan va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Aleadrimiri va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Fritz Schou des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): El Aleadrimiri ho intentava per la dreta per mitjà de Giorgio Medagliani, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): En Paramon Chertyuk, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 208 Minuto 64 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Fortunato Lande va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 64. En Shahen Sahakyan va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): En Pierpaolo Malgaroli es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Free Lance F.C. 1991

Goles Goles

  • 163 Minuto 25 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 25 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Jakub Bohatý.
  • 151 Minuto 76 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 76, el jugador visitant Werneri Liman va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 38 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Anthony Garnier era fer passades de llarga distància. Al minut 38 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Linus Goudie però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Supriadi Simabur de Lance es va emportar una amonestació al minut 12 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Nico Bornstaedt de Lance va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.