Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726553935

Liga 726553935 Información oficial sobre el partido 726553935 en Hattrick

27.04.2024 12:00:00

Maidirepc FC Alineación oficial del equipo 'Maidirepc FC' en el partido 1 - 2 U. C. Diamoli Alineación oficial del equipo 'U. C. Diamoli' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Maidirepc FC Alineación oficial del equipo 'Maidirepc FC' en el partido 2 - 2 U. C. Diamoli Alineación oficial del equipo 'U. C. Diamoli' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
51,5 % 22,1 % 26,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Maidirepc FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Mihai Radu, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Maidirepc se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 28.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): El jugador local Gordon Tarling per poc que no incrementa el marcador al minut 35. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però José Luis Díaz va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 237 Minuto 36 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Mihai Radu va fer una magnífica centrada, però la rematada de Alfred Kusztal va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Vivian Balmenti va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Al minut 41 es va veure una gran oportunitat per a Maidirepc per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Saadak Malikov, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 237 Minuto 62 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Vivian Balmenti va fer al minut 62 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Cristi Doltu, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 211 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Gabriel Andersson hauria d'haver estat gol al minut 76 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 218 Minuto 78 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Maidirepc Gianfranco Sarnataro quasi marca al minut 78 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Cristi Doltu l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

U. C. Diamoli

Goles Goles

  • 162 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Beniamino Alberzoni, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 38.
  • 171 Minuto 61 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 61, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què László Farkas es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Diamoli va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Beniamino Alberzoni es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Adrian Niespodziewany es va quedar sol davant del porter, al minut 70. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79, el Diamoli va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Ciprian-Andrei Sorescu s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carsten Hasen de Diamoli va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.