Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726546661

Liga 726546661 Información oficial sobre el partido 726546661 en Hattrick

11.05.2024 12:00:00

Entropia calcio Alineación oficial del equipo 'Entropia calcio' en el partido 0 - 4 Rossella team Alineación oficial del equipo 'Rossella team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Entropia calcio Alineación oficial del equipo 'Entropia calcio' en el partido 0 - 3 Rossella team Alineación oficial del equipo 'Rossella team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Entropia calcio

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 20 (Ocasión de contra por la izquierda): Entropia van sortir al contraatac al minut 20, però Antonín Skočík va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 203 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Entropia va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Massimo Smoraldi va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Albert Andreas Baldan va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 203 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): En Antonín Skočík de Entropia va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Rossella team

Goles Goles

  • 171 Minuto 8 (Gol por el centro): Rossella agafava avantatge al minut 8 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar José Francisco Moscoso amb mestria.
  • 118 Minuto 11 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 11, el Rossella va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en José Francisco Moscoso, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 2.
  • 119 Minuto 24 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Thameur Laribi va treure un córner llarg cap al segon pal que en Umid Agzamov, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 3.
  • 180 Minuto 47 (Gol de falta): Passaven 47 minuts quan en Thameur Laribi va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 4.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Thameur Laribi de Rossella amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.