Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726544809

Liga 726544809 Información oficial sobre el partido 726544809 en Hattrick

27.04.2024 12:00:00

gregoriana football club Alineación oficial del equipo 'gregoriana football club' en el partido 4 - 2 Sporting Gardena FC Alineación oficial del equipo 'Sporting Gardena FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
gregoriana football club Alineación oficial del equipo 'gregoriana football club' en el partido 2 - 0 Sporting Gardena FC Alineación oficial del equipo 'Sporting Gardena FC' en el partido
Tiene suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

gregoriana football club

Goles Goles

  • 125 Minuto 24 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebuig desafortunat de Eugène Meermans va acabar amb la pilota dins la seva pròpia porteria, posant el 0 - 1 al minut 24.
  • 139 Minuto 46 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Étienne Auclair va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 1 - 2. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Ramin von Nordheim.
  • 111 Minuto 53 (Gol por el centro): Stanny Beelaert s'emportà una gran ovació del públic local al minut 53, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 121 Minuto 83 (Gol por el centro): Viktor Lázi va donar a gregoriana un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de gregoriana va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Eugène Meermans progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Michał Redel hauria d'haver estat gol al minut 26 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 221 Minuto 63 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Viktor Lázi va estar a punt d'avançar els locals al minut 63 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Étienne Auclair de gregoriana amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Sporting Gardena FC

Goles Goles

  • 186 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 0 - 2 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Sporting. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Elia Koskimäki va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 27 (Ocasión de contra por la izquierda): Sporting van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 27, però Ludger Tampen va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): Sporting van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 29, però el xut de Ulrik Høgh des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sporting va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Elia Koskimäki, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 236 Minuto 82 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Carlo Lenzi va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 82 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Svein Werner de Sporting va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.