Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726537140

Liga 726537140 Información oficial sobre el partido 726537140 en Hattrick

04.05.2024 12:00:00

AS Panta Alineación oficial del equipo 'AS Panta' en el partido 2 - 0 Luicester City Alineación oficial del equipo 'Luicester City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AS Panta Alineación oficial del equipo 'AS Panta' en el partido 3 - 1 Luicester City Alineación oficial del equipo 'Luicester City' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,0 % 0,2 % 4,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AS Panta

Goles Goles

  • 124 Minuto 19 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 19 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Florian Lahofer llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 115 Minuto 85 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 85 minuts de joc, Adrià Florí, corrent com un esperitat, superà primer Vlad Chekmazov per velocitat, i després el porter posant el 2 - 0 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Al minut 31 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Andrea Accorsi de PNT va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 290 Minuto 32 (Ocasión de falta): Sempre s'ha dit que en Andrea Accorsi era un jugador potent. I es va poder demostrar al minut 32. Va fer una jugada important, però el xut des de la frontal, també amb potència, va picar a la cuixa d'un rival, que va acabar adolorit.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): El PNT ho intentava per la dreta per mitjà de Liviu Noroc, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Adrià Florí va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 75 quan Elmar van Eupen de PNT gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): En Elmar van Eupen es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Luicester City

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de István Szilágyi que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 262 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Al minut 21 Johannes Apila va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Piermarco Telesca va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 261 Minuto 37 (Ocasión por el centro): István Szilágyi quasi aconsegueix empatar per Luicester al minut 37, però Piermarco Telesca va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 261 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 58 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Johannes Apila va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 218 Minuto 77 (Ocasión evento especial córner peinado): Nazzareno Pasolini hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Czesław Bębenek havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 261 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Luicester va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Johannes Apila es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.