Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726537032

Liga 726537032 Información oficial sobre el partido 726537032 en Hattrick

11.05.2024 12:00:00

real vigardolo Alineación oficial del equipo 'real vigardolo' en el partido 1 - 2 F.C. Monreale-Palermo Alineación oficial del equipo 'F.C. Monreale-Palermo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
real vigardolo Alineación oficial del equipo 'real vigardolo' en el partido 2 - 1 F.C. Monreale-Palermo Alineación oficial del equipo 'F.C. Monreale-Palermo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,8 % 8,7 % 22,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

real vigardolo

Goles Goles

  • 104 Minuto 65 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular un penal polèmic a favor de vigardolo al minut 65. Mentre el públic escridassava l'àrbitre -"Gallimarsot, curt de gambals!"-, Pietro Iotti va anotar-lo sense problemes, canviant el marcador a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Al minut 61 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Pino Grinza no s'ho podia creure.

F.C. Monreale-Palermo

Goles Goles

  • 173 Minuto 32 (Gol por la derecha): Al minut 32 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Matyáš Chrtek que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Andrea Azzoni de Monreale-Palermo l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 44 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Monreale-Palermo que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Davide Lazzara, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 282 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Matteo Scialla va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 44, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 237 Minuto 73 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Matteo Scialla no va ser aprofitada per en Fabrice Quelen que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.