Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726536318

Liga 726536318 Información oficial sobre el partido 726536318 en Hattrick

11.05.2024 12:00:00

Santa Madonnarumma Alineación oficial del equipo 'Santa Madonnarumma' en el partido 0 - 0 Strada 14 Alineación oficial del equipo 'Strada 14' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Santa Madonnarumma Alineación oficial del equipo 'Santa Madonnarumma' en el partido 4 - 0 Strada 14 Alineación oficial del equipo 'Strada 14' en el partido
Es un cenizo 4.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Santa Madonnarumma

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Madonnarumma per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 27, quan 朱 (Zhu) 文秉 (Wenbing) va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 286 Minuto 65 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Cristian Caiuli va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 221 Minuto 69 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Roberto Casarosa va estar a punt d'acabar en gol al minut 69, però el porter visitant Alessandro Stefano Bocola va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Logan Macchiavello del Madonnarumma ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En Logan Macchiavello va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Madonnarumma se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Madonnarumma va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Cristian Caiuli en un 1 contra 1 amb el porter Alessandro Stefano Bocola, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Strada 14

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Es duien 7 minuts de partit jugats quan Pier Giovanni Burati va estar a punt de posar per davant a Strada amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Egeo Dolino va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Angelo Ardoino va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 38, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Egeo Dolino va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Strada que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Sergio Baiocchi, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67, un refús desafortunat de Egeo Dolino, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Angelo Ardoino no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Claudio Meneghini de Strada va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.