Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726535793

Liga 726535793 Información oficial sobre el partido 726535793 en Hattrick

27.04.2024 12:00:00

ANXUR 04 Alineación oficial del equipo 'ANXUR 04' en el partido 3 - 5 F.C.E.M. Alineación oficial del equipo 'F.C.E.M.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ANXUR 04 Alineación oficial del equipo 'ANXUR 04' en el partido 2 - 0 F.C.E.M. Alineación oficial del equipo 'F.C.E.M.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,4 % 0,2 % 4,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ANXUR 04

Goles Goles

  • 112 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Al minut 24, Ramiro Carvalho Azevedo va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): ANXUR va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 32 Vito Stefanini va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 103 Minuto 77 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Ramiro Carvalho Azevedo va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 3 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): En Eugen Gagea va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 220 Minuto 37 (Ocasión de falta): Al minut 37, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 203 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): En Ivan Goldmann de ANXUR va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 235 Minuto 71 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Boet Eveleens va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 203 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Rabeh Bencheroune i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a ANXUR, però el xut de Ramiro Carvalho Azevedo va sortir bastant desviat.

F.C.E.M.

Goles Goles

  • 141 Minuto 17 (Gol de contra por el centro): FCEM va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 17, quan Fazıl Uçav, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 1.
  • 163 Minuto 35 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 35 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Luis Rettich marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 171 Minuto 56 (Gol por el centro): Amb 56 minuts jugats, Remy Hunsel de FCEM va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.
  • 118 Minuto 62 (Gol evento especial córner peinado): FCEM va aconseguir el 2 - 4 gràcies a una jugada assajada de córner en què Francisc Duţescu, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Pierluigi Mangili que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 180 Minuto 68 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Kerasim Zakarigyan de FCEM va entrar per l'escaire. El marcador es posava 2 - 5 per als visitants al minut 68.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Remy Hunsel, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 15 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47 de partit, Remy Hunsel quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fazıl Uçav de FCEM la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.