Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726531204

Liga 726531204 Información oficial sobre el partido 726531204 en Hattrick

04.05.2024 12:00:00

Ponyo & Sosuke Alineación oficial del equipo 'Ponyo & Sosuke' en el partido 4 - 2 Samba Magic Alineación oficial del equipo 'Samba Magic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ponyo & Sosuke Alineación oficial del equipo 'Ponyo & Sosuke' en el partido 2 - 1 Samba Magic Alineación oficial del equipo 'Samba Magic' en el partido
Tiene suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,1 % 1,3 % 13,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ponyo & Sosuke

Goles Goles

  • 111 Minuto 53 (Gol por el centro): Andrew Birchwood s'emportà una gran ovació del públic local al minut 53, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 123 Minuto 69 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 69 gràcies a la jugada de Davis Molotlegi, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Sosuke va augmentar la diferència quan Valerio Larconelli no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 136 Minuto 74 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Rodolfo Gunsch encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Davis Molotlegi anotar per a Sosuke el 4 - 1. Millor no veure'n la repetició.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Sosuke va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Andrew Birchwood en un 1 contra 1 amb el porter Nicola Moca, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Kanijmet Manas Uulu del Sosuke ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Al minut 25, Davis Molotlegi arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Willie Shaffer de Sosuke va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Samba Magic

Goles Goles

  • 172 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Samba prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Pier Nicola Hintermann.
  • 142 Minuto 77 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Pierluigi Grumelli de Samba va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 4 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Es duien 63 minuts de partit jugats quan Elvio Zuritelli va estar a punt de posar per davant a Samba amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Lazar Damjanović va impedir un gol cantat.