Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726529416

Liga 726529416 Información oficial sobre el partido 726529416 en Hattrick

11.05.2024 12:00:00

DELLA UTD Alineación oficial del equipo 'DELLA UTD' en el partido 2 - 3 Saint Germain Alineación oficial del equipo 'Saint Germain' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
DELLA UTD Alineación oficial del equipo 'DELLA UTD' en el partido 5 - 1 Saint Germain Alineación oficial del equipo 'Saint Germain' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,5 % 0,3 % 7,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DELLA UTD

Goles Goles

  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): Gabriele Duglio va donar a DELLA un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 103 Minuto 74 (Gol por la derecha): Els seguidors del DELLA van tornar a saltar d'alegria al minut 74. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Gabriele Duglio que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Xaime Fariños va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 215 Minuto 33 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Uwe Philipp Gell va intentar anar-se'n per velocitat al minut 33 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 236 Minuto 55 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Ilie Goronea no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Gabriele Duglio estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 221 Minuto 57 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Raza Nawazish va estar a punt d'acabar en gol al minut 57, però el porter visitant Mikael Koivuviita va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 213 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Ludwig Sommers de DELLA va intentar batre la porteria rival al minut 66 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Aaron Nunes de DELLA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Saint Germain

Goles Goles

  • 161 Minuto 31 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Massimiliano Crusco que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 173 Minuto 62 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 62, quan Günter Seitz va posar els visitants Germain per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Massimiliano Crusco de Germain l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 72 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Germain van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Quentin Marshall, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Germain que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Nicola Zanchin, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 239 Minuto 70 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Glenn Broe va ridiculitzar a en Dave Elijzen amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.