Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726520334

Liga 726520334 Información oficial sobre el partido 726520334 en Hattrick

27.04.2024 12:00:00

Juve1985 Alineación oficial del equipo 'Juve1985' en el partido 0 - 1 Great Mazinger Alineación oficial del equipo 'Great Mazinger' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Juve1985 Alineación oficial del equipo 'Juve1985' en el partido 1 - 0 Great Mazinger Alineación oficial del equipo 'Great Mazinger' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Juve1985

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 71 (Ocasión de contra por la izquierda): Juve1985 van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 71, però José Oscar Compagni va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 237 Minuto 79 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jerzy Kraut va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Joni Ohvo va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 218 Minuto 86 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Ádám Simon va entorpir al marcador d'en Farouk Abd El Hady per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jerzy Kraut de Juve1985 es va guanyar la targeta groga merescudament.

Great Mazinger

Goles Goles

  • 170 Minuto 81 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Samu Leppänen al minut 81 va permetre a Mazinger prendre avantatge per 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 10 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Karl Glesch va rebre molts aplaudiments. Al minut 10 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Al minut 15, un refús desafortunat de Vicente Cienfuegos, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Samu Leppänen no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Mazinger, l'equip va recuperar la pilota al minut 36 i va contraatacar. En Karl Glesch va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 235 Minuto 52 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Samu Leppänen de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 273 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): En Oskari Palokas va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 243 Minuto 76 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Mazinger sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Samu Leppänen, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 76 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 89 (Ocasión de contra por la derecha): Mazinger van sortir al contraatac amb encert al minut 89, però Rui Marques no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Karl Glesch de Mazinger va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.