Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726514966

Liga 726514966 Información oficial sobre el partido 726514966 en Hattrick

11.05.2024 12:00:00

Spilo United Alineación oficial del equipo 'Spilo United' en el partido 3 - 2 U.S. Niscemi Alineación oficial del equipo 'U.S. Niscemi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Spilo United Alineación oficial del equipo 'Spilo United' en el partido 2 - 0 U.S. Niscemi Alineación oficial del equipo 'U.S. Niscemi' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Spilo United

Goles Goles

  • 111 Minuto 58 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 58, Carmelo Mazzara de Spilo empatava el partit: 1 - 1.
  • 112 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Spilo equilibrava la balança al minut 63. En Jamal Al Abbasi, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 123 Minuto 77 (Gol por la derecha): Corria el minut 77 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Carmelo Mazzara, que va posar el 3 - 2 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Spilo per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 8, quan Lapo Cenini va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Spilo va estar a punt de posar-se per davant al minut 11 però Jamal Al Abbasi va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 211 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Spilo enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 211 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de András Baglyos hauria d'haver estat gol al minut 21 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 212 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): En Jamal Al Abbasi va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 53, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 221 Minuto 60 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Massimo Ciuni va estar a punt d'acabar en gol al minut 60, però el porter visitant Rasmey Moul va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

U.S. Niscemi

Goles Goles

  • 143 Minuto 12 (Gol de contra por la derecha): El jugador Waldemar Rybka de Niscemi es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 142 Minuto 61 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Mohamed Waheed de Niscemi va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 16 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 16 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Jan Armeanu , però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 54 (Tarjeta roja directa): Al minut 54 en Jan Armeanu va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.