Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726509588

Liga 726509588 Información oficial sobre el partido 726509588 en Hattrick

04.05.2024 11:30:00

straky PP Alineación oficial del equipo 'straky PP' en el partido 0 - 4 TORO Ostrava Alineación oficial del equipo 'TORO Ostrava' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
straky PP Alineación oficial del equipo 'straky PP' en el partido 1 - 3 TORO Ostrava Alineación oficial del equipo 'TORO Ostrava' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,5 % 0,3 % 93,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

straky PP

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 18 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Juan Damián Casal Huerta es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 18, però el porter va aturar el seu xut.
  • 200 Minuto 39 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 39 amb una falta ben llançada per en Giancarlo Boscariol, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Andre Ribeiro de straky amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Doru-Florin Dehelean de straky la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

TORO Ostrava

Goles Goles

  • 170 Minuto 15 (Gol de falta): Al minut 15, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Vladimir Plevako posar per davant al seu equip amb un 0 - 1.
  • 183 Minuto 24 (Gol por la derecha): Al 24 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Ostrava augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Richard Urban es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 142 Minuto 40 (Gol de contra por la izquierda): En Hubert Žejdlík va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 3. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 183 Minuto 79 (Gol por la derecha): Al minut 79, Ostrava va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Giancarlo Araujo, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Giancarlo Araujo va marcar al minut 5 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 215 Minuto 70 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Ivan Aldoshin va superar els defenses rivals per velocitat al minut 70 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Batista Valente. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Vladimir Plevako quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Artem Serenok, però la pilota va topar amb el travesser.