Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726461712

Liga 726461712 Información oficial sobre el partido 726461712 en Hattrick

11.05.2024 11:30:00

FC Bombers Čestlice Alineación oficial del equipo 'FC Bombers Čestlice' en el partido 7 - 1 Grande Juve Albre Alineación oficial del equipo 'Grande Juve Albre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
FC Bombers Čestlice Alineación oficial del equipo 'FC Bombers Čestlice' en el partido 9 - 0 Grande Juve Albre Alineación oficial del equipo 'Grande Juve Albre' en el partido
Tiene mala suerte 8.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Bombers Čestlice

Goles Goles

  • 122 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Al minut 13 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Čestlice va ser Asger Hoff.
  • 138 Minuto 32 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Václav Vavruša la va rematar Asger Hoff amb una magnífica volea que va fer pujar per a Čestlice el 2 - 1.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): Amb 38 minuts jugats, en Lumír Klátil va augmentar l'avantatge de Čestlice a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): Ludvík Vencel va incrementar l'avantatge de Čestlice amb el 4 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Čestlice a 5 - 1. Jaroslav Rozhoň va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): Čestlice va aconseguir el 6 - 1 quan Asger Hoff va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): El 7 - 1 va pujar al marcador quan Čestlice va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Asger Hoff des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Lumír Klátil. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): En Asger Hoff es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 239 Minuto 73 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Ondřej Reichl va servir per deixar enrere el gegant Roman Posekaný al minut 73, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.

Grande Juve Albre

Goles Goles

  • 161 Minuto 23 (Gol por el centro): Al minut 23 en Gerwazy Gał va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Viktor Kasík de Grande es va guanyar la targeta groga merescudament.