Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726460079

Liga 726460079 Información oficial sobre el partido 726460079 en Hattrick

27.04.2024 11:30:00

FC Naroogs Alineación oficial del equipo 'FC Naroogs' en el partido 1 - 3 SUP Cimrman Alineación oficial del equipo 'SUP Cimrman' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Naroogs Alineación oficial del equipo 'FC Naroogs' en el partido 0 - 2 SUP Cimrman Alineación oficial del equipo 'SUP Cimrman' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Naroogs

Goles Goles

  • 186 Minuto 3 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 1 - 0 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Naroogs. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Ludvík 'Psycho' Sůva va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 11 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Bohumil Kubal va sortir molt desviat al minut 11.
  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Naroogs va anar a parar a la dreta de l'atac on en Stanislav Cipra, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Husník de Naroogs va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

SUP Cimrman

Goles Goles

  • 160 Minuto 21 (Gol de falta): Mario Carosi va empatar per a Cimrman, posant el marcador a 1 - 1, amb un magnífic xut de falta que va entrar per l'escaire.
  • 170 Minuto 58 (Gol de falta): Al minut 58 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Mario Carosi va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 1 - 2.
  • 180 Minuto 72 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 72 pels visitants. En Mario Carosi va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Cimrman va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Aleš Čanda va desviar el xut final de Michal Tvaroh després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): En Milan Skalák va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 282 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68 Aleš Čanda va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Łukasz Majewski, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Cimrman quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Michal Tvaroh va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 70, Manuel Dantas de Cimrman va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.