Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726454101

Liga 726454101 Información oficial sobre el partido 726454101 en Hattrick

13.04.2024 11:30:00

AFK Nehvizdy Alineación oficial del equipo 'AFK Nehvizdy' en el partido 0 - 7 FC LUD Alineación oficial del equipo 'FC LUD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
AFK Nehvizdy Alineación oficial del equipo 'AFK Nehvizdy' en el partido 0 - 7 FC LUD Alineación oficial del equipo 'FC LUD' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AFK Nehvizdy

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 60 (Ocasión de contra de falta): El Nehvizdy va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Dan Hamr la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ivo Bronec de Nehvizdy es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dan Hamr de Nehvizdy va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

FC LUD

Goles Goles

  • 172 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Al minut 14 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a LUD prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Jovan Žeželj.
  • 180 Minuto 21 (Gol de falta): Al minut 21, una falta xutada per Robert Conroy va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 2 per a LUD. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 182 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Al minut 35 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Erich Strähle va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 115 Minuto 36 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 36 minuts, Erich Strähle va superar per velocitat Emil Vinter per posar el 0 - 4 al marcador.
  • 180 Minuto 40 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 40 pels visitants. En Robert Conroy va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 181 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64, Erich Strähle va augmentar l'avantatge de LUD a 0 - 6 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 69 (Gol por la derecha): Vojtěch Hondl va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 7 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Vojtěch Hondl després de 41 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Václav Křemeček va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Ash Casstles de LUD va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 59 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 280 Minuto 62 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 62 per Robert Conroy va anar a parar a la creueta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Luis Enrique Manrique de LUD va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Vojtěch Hondl de LUD va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.