Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726454094

Liga 726454094 Información oficial sobre el partido 726454094 en Hattrick

11.05.2024 11:30:00

AFK Nehvizdy Alineación oficial del equipo 'AFK Nehvizdy' en el partido 5 - 1 Miškovi uzenáři Alineación oficial del equipo 'Miškovi uzenáři' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
AFK Nehvizdy Alineación oficial del equipo 'AFK Nehvizdy' en el partido 4 - 2 Miškovi uzenáři Alineación oficial del equipo 'Miškovi uzenáři' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,8 % 2,0 % 15,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AFK Nehvizdy

Goles Goles

  • 111 Minuto 10 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Matouš Domanský va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Nehvizdy empatava el partit, 1 a 1, al minut 10.
  • 123 Minuto 27 (Gol por la derecha): El jugador Matouš Domanský de Nehvizdy, després de 27 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): Amb 34 minuts jugats, en Matouš Domanský va augmentar l'avantatge de Nehvizdy a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): Nehvizdy va trobar una esquerda a la defensa rival quan en David Kuthan va poder fer el 4 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 130 Minuto 75 (Gol de falta): Dan Hamr va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 75 que va ampliar l'avantatge pels locals: 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Nehvizdy va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 15 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Zdislav Brňák ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Al minut 49, Martin Terč gairebé va marcar per a Nehvizdy des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 83 quan Dan Hamr de Nehvizdy gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Dan Vošvrda de Nehvizdy amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Martin Terč de Nehvizdy es va emportar una amonestació al minut 35 per provocar un rival.

Miškovi uzenáři

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): Al minut 6 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Milan Hazdra que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Jiří Weiss va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Václav Křemeček.
  • 251 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Al minut 59, Jiří Weiss va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 240 Minuto 84 (Ocasión de contra de falta): Miškovi va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Milan Hazdra va anar a parar a les mans del porter.
  • 252 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Miškovi va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 90 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jiří Tatíček de Miškovi va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.