Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726454082

Liga 726454082 Información oficial sobre el partido 726454082 en Hattrick

20.04.2024 11:30:00

FC Jeseník Alineación oficial del equipo 'FC Jeseník' en el partido 1 - 1 Miškovi uzenáři Alineación oficial del equipo 'Miškovi uzenáři' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Jeseník Alineación oficial del equipo 'FC Jeseník' en el partido 2 - 1 Miškovi uzenáři Alineación oficial del equipo 'Miškovi uzenáři' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,2 % 2,8 % 17,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Jeseník

Goles Goles

  • 114 Minuto 70 (Gol de penalti): Jeseník va empatar 1 - 1 gràcies a un penal molt ben xutat per Karel Kutáč, que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 48 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Karel Kutáč quasi empata el partit al minut 48, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 214 Minuto 68 (Ocasión de penalti): Que nerviós que estava en Karel Kutáč quan va haver de tirar el penal que podia significar l'empat per a Jeseník! El seu xut va sortir per sobre el travesser.

Miškovi uzenáři

Goles Goles

  • 174 Minuto 12 (Gol de penalti): En Milan Hazdra va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 12. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 17 (Ocasión de contra por la izquierda): Miškovi van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 17, però el xut de Radek Tomandl des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 281 Minuto 28 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Milan Hazdra. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Radek Tomandl quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Jiří Berky, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 15, Jiří Tatíček de Miškovi va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.