Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726452521

Liga 726452521 Información oficial sobre el partido 726452521 en Hattrick

04.05.2024 11:30:00

ŠkorpioniPEL Alineación oficial del equipo 'ŠkorpioniPEL' en el partido 0 - 0 Fc Galaxy Wysidy Alineación oficial del equipo 'Fc Galaxy Wysidy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ŠkorpioniPEL Alineación oficial del equipo 'ŠkorpioniPEL' en el partido 2 - 1 Fc Galaxy Wysidy Alineación oficial del equipo 'Fc Galaxy Wysidy' en el partido
Tiene mala suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,8 % 5,7 % 20,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ŠkorpioniPEL

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 28 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de ŠkorpioniPEL van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 28 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Jaroslav Dušek, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 209 Minuto 56 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Belmiro Tinta van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Javier Mesa a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 221 Minuto 68 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Azer Şentürk va estar a punt d'avançar els locals al minut 68 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Al minut 77 es va veure una gran oportunitat per a ŠkorpioniPEL per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Hürriyet Kum, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): ŠkorpioniPEL va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 79 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Bogdan Równa ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Fc Galaxy Wysidy

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Dalibor Kouřil.