Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726451171

Liga 726451171 Información oficial sobre el partido 726451171 en Hattrick

20.04.2024 11:30:00

FC Šťáhlavy Alineación oficial del equipo 'FC Šťáhlavy' en el partido 3 - 2 Tavinov Alineación oficial del equipo 'Tavinov' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
FC Šťáhlavy Alineación oficial del equipo 'FC Šťáhlavy' en el partido 5 - 1 Tavinov Alineación oficial del equipo 'Tavinov' en el partido
Tiene mala suerte 5.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Šťáhlavy

Goles Goles

  • 112 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Šťáhlavy s'esgargamellaven dempeus per esperonar Stefano Nacci que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 31 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 122 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Šťáhlavy contenien la respiració mentre en Christian Aparicio s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 137 Minuto 80 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 80 en David Chudík va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Denys Boryachuk podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 3 - 1 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Šťáhlavy va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Pavel Fanta en un 1 contra 1 amb el porter Benedikt Krobot, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Christian Aparicio va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tavinov

Goles Goles

  • 171 Minuto 5 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 5, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Faham Rastagari es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 151 Minuto 81 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 81 del partit, anotant el 3 - 2, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Edoardo Calderani.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Richard Kuřil va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 29, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32 de partit, Richard Kuřil quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 243 Minuto 60 (Ocasión de contra por la derecha): Tavinov van sortir al contraatac amb encert al minut 60, però Volker Skirke no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Zdeněk Balga.