Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726447653

Liga 726447653 Información oficial sobre el partido 726447653 en Hattrick

04.05.2024 11:30:00

FC Girdonex Prague Alineación oficial del equipo 'FC Girdonex Prague' en el partido 2 - 1 FC Ineza Alineación oficial del equipo 'FC Ineza' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Girdonex Prague Alineación oficial del equipo 'FC Girdonex Prague' en el partido 2 - 0 FC Ineza Alineación oficial del equipo 'FC Ineza' en el partido
Tiene un resultado normal 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Girdonex Prague

Goles Goles

  • 113 Minuto 43 (Gol por la derecha): Al minut 43, Girdonex aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Rudolf Černý va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 123 Minuto 44 (Gol por la derecha): Corria el minut 44 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Domingos Ferreira, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Rudolf Černý va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Girdonex va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Uroš Vuković va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Martin Prokop.
  • 232 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): En Rudolf Černý, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70, Ulfert Beerda gairebé va marcar per a Girdonex des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El Girdonex ho intentava per la dreta per mitjà de Domingos Ferreira, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

FC Ineza

Goles Goles

  • 108 Minuto 36 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 0 - 1 s'ha de veure repetit: en Luděk Helísek de Ineza va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Szymon Raczykowski, que no va perdonar.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): Ineza van sortir al contraatac al minut 44, però Matteo Capozucca va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 44, Gigi Grillenzoni de Ineza va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Libor Macháň.