Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726443564

Liga 726443564 Información oficial sobre el partido 726443564 en Hattrick

04.05.2024 11:30:00

ROŠTĚNÍ Alineación oficial del equipo 'ROŠTĚNÍ' en el partido 2 - 0 MANEL 1893 Alineación oficial del equipo 'MANEL 1893' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
ROŠTĚNÍ Alineación oficial del equipo 'ROŠTĚNÍ' en el partido 5 - 0 MANEL 1893 Alineación oficial del equipo 'MANEL 1893' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ROŠTĚNÍ

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): Corria el minut 8 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Marcin Miernicki, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 132 Minuto 48 (Gol por la izquierda): ROŠTĚNÍ va augmentar la diferència quan Paul Hunwick no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Al minut 10 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Martin Guman de ROŠTĚNÍ va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 230 Minuto 15 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 15 podia haver acabat en gol, però Rubén Candamo de Tablas va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 232 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 18 quan Paul Hunwick de ROŠTĚNÍ gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Přemysl Balín va estar a punt de sentenciar el partit al minut 20, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 230 Minuto 60 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Pavel Voleský, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): El ROŠTĚNÍ ho intentava per la dreta per mitjà de Pavel Voleský, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Osman Noor una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 84, però una magnífica aturada de Rubén Candamo de Tablas va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marcin Miernicki de ROŠTĚNÍ amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

MANEL 1893

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 9 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Zdeněk Cacek va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 9 de joc.
  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de MANEL va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Dobroslav Pohl va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Otokar Cicvárek de MANEL la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.