Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726441601

Liga 726441601 Información oficial sobre el partido 726441601 en Hattrick

04.05.2024 11:30:00

FC Jitrnice z Masečína Alineación oficial del equipo 'FC Jitrnice z Masečína' en el partido 4 - 0 FC Los Rotopedos Alineación oficial del equipo 'FC Los Rotopedos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Jitrnice z Masečína Alineación oficial del equipo 'FC Jitrnice z Masečína' en el partido 3 - 0 FC Los Rotopedos Alineación oficial del equipo 'FC Los Rotopedos' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Jitrnice z Masečína

Goles Goles

  • 122 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Jitrnice prenia la batuta de l'encontre al minut 14, quan en Bedřich Pomajbík va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Jitrnice va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Petr Handl progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 132 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Al minut 49, Jitrnice va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Matouš Štrébl, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 137 Minuto 69 (Gol evento especial extremo + rematador): Petr Handl va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 69 de joc. Bastian Wanek es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 4 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): En Jan König, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Passaven 27 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Martin Hevera va rematar alt.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Matouš Štrébl. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 215 Minuto 72 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Martin Hevera va superar els defenses rivals per velocitat al minut 72 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Michael Bronec una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 76, però una magnífica aturada de Franck Sohier va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79, Jan König gairebé va marcar per a Jitrnice des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a František Brož de Jitrnice la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

FC Los Rotopedos

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En Jaime Cruz Freitas va encarar al porter al 34, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 252 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Rotopedos va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Luis Bandte no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 26, Jaime Cruz Freitas de Rotopedos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Luis Bandte es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.