Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726441596

Liga 726441596 Información oficial sobre el partido 726441596 en Hattrick

20.04.2024 11:30:00

Los Galacticos Opava Alineación oficial del equipo 'Los Galacticos Opava' en el partido 4 - 2 FC Los Rotopedos Alineación oficial del equipo 'FC Los Rotopedos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Los Galacticos Opava Alineación oficial del equipo 'Los Galacticos Opava' en el partido 6 - 0 FC Los Rotopedos Alineación oficial del equipo 'FC Los Rotopedos' en el partido
Tiene mala suerte 5.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Galacticos Opava

Goles Goles

  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30 els aficionats van embogir quan en Vladimír Weisser va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Galacticos.
  • 133 Minuto 32 (Gol por la derecha): Amb 32 minuts jugats, en Vladimír Weisser va augmentar l'avantatge de Galacticos a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 134 Minuto 63 (Gol de penalti): Als 63 minuts de joc, els nois de Galacticos van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Petr Peša augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 1.
  • 133 Minuto 65 (Gol por la derecha): Galacticos va aconseguir el 4 - 1 quan Bohumil Viktorin va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 18 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Marcel Homola estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Mirek Beňák, als 18 minuts, va fallar per ben poc.
  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Al minut 21 es va veure una gran oportunitat per a Galacticos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Bohumil Viktorin, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Bohumil Viktorin va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 230 Minuto 35 (Ocasión de falta): Petr Peša va sorprendre Franck Sohier amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 237 Minuto 57 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Marek Motyčka va fer una magnífica centrada, però la rematada de Mirek Beňák va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73, Vladimír Weisser gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Franck Sohier va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Petr Peša.

FC Los Rotopedos

Goles Goles

  • 152 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Al minut 47, Rotopedos va reduir l'avantatge rival a 2 - 1, quan Massimo Calderani va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.
  • 154 Minuto 77 (Gol de penalti): Rotopedos va reduir les diferències al marcador en anotar el 4 - 2 mitjançant un llançament de penal col·locat al pal dret per part de 张 (Zhang) 贤江 (Xianjiang).