Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726440432

Liga 726440432 Información oficial sobre el partido 726440432 en Hattrick

11.05.2024 11:30:00

Ouldovi hroši Alineación oficial del equipo 'Ouldovi hroši' en el partido 4 - 2 FC Alba Curia Alineación oficial del equipo 'FC Alba Curia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Ouldovi hroši Alineación oficial del equipo 'Ouldovi hroši' en el partido 7 - 1 FC Alba Curia Alineación oficial del equipo 'FC Alba Curia' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ouldovi hroši

Goles Goles

  • 112 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Al minut 27, Ondřej Havlásek va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 121 Minuto 49 (Gol por el centro): Vítězslav Šikýř va donar a Ouldovi un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 121 Minuto 57 (Gol por el centro): Al minut 57 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Vítězslav Šikýř ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Ouldovi es posava per davant 3 a 2.
  • 133 Minuto 90 (Gol por la derecha): František Klikar va incrementar l'avantatge de Ouldovi amb el 4 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Jiří Růža del Ouldovi ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 39 per blocar una centrada d'en Leoš Žemlička va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Ouldovi.
  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Ouldovi va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Vítězslav Šikýř en un 1 contra 1 amb el porter Petr Lagron, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Ouldovi va estar a punt de posar-se per davant al minut 48 però Vlastislav Selinger va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 50 (Ocasión por el centro): En Jiří Růža, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jiří Růža de Ouldovi la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

FC Alba Curia

Goles Goles

  • 138 Minuto 9 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Stefano Rudan va anar directament als peus de Markus Reiniö que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 1.
  • 163 Minuto 51 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 51 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Stefano Rudan.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Max Nordheim ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lukas-Siegfried Cerha de Curia va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.