Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726440144

Liga 726440144 Información oficial sobre el partido 726440144 en Hattrick

04.05.2024 11:30:00

Bonus Cheb Alineación oficial del equipo 'Bonus Cheb' en el partido 2 - 0 Seltic FC Alineación oficial del equipo 'Seltic FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Bonus Cheb Alineación oficial del equipo 'Bonus Cheb' en el partido 4 - 0 Seltic FC Alineación oficial del equipo 'Seltic FC' en el partido
Tiene mala suerte 4.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bonus Cheb

Goles Goles

  • 122 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Bonus contenien la respiració mentre en Kazimierz Strąkowski s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 133 Minuto 43 (Gol por la derecha): Amb 43 minuts jugats, en Aleksander Brysiak va augmentar l'avantatge de Bonus a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 10 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Bonus va ser a punt de marcar al minut 10, quan el seu jugador Aleksander Brysiak va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Severino Duarte va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Bonus va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Troje Gurtschmann va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Vít Slezák.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): En Troje Gurtschmann es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): En Andrej Törös, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): El jugador local Troje Gurtschmann per poc que no incrementa el marcador al minut 70. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Vít Slezák va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Daniel Boniatowski de Bonus va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Seltic FC

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 42 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Robin Borovec estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Milan Malohlava, als 42 minuts, va fallar per ben poc.
  • 241 Minuto 50 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Seltic va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Věroslav Faltýnek, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 60 (Ocasión de contra por la izquierda): El Seltic va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 60, però en Radim Prejza va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Radim Prejza es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.