Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726438467

Liga 726438467 Información oficial sobre el partido 726438467 en Hattrick

04.05.2024 11:30:00

Zelinsky Fresno Alineación oficial del equipo 'Zelinsky Fresno' en el partido 2 - 2 Ezra Team Alineación oficial del equipo 'Ezra Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Zelinsky Fresno Alineación oficial del equipo 'Zelinsky Fresno' en el partido 4 - 1 Ezra Team Alineación oficial del equipo 'Ezra Team' en el partido
Tiene mala suerte 3.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,0 % 1,2 % 12,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zelinsky Fresno

Goles Goles

  • 122 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Ladislav Skoták de Zelinsky aconseguir un gol al minut 23 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): Zelinsky va aconseguir el 2 - 0 quan Jáchym Kliment va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Zelinsky per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 49, quan Jáchym Kliment va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 207 Minuto 57 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Ivo Ročeň va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Al minut 74, Soe Tayzar Phone arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sandro Siason de Zelinsky amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Ezra Team

Goles Goles

  • 153 Minuto 38 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Humberto Lázaro va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Ezra va reduir diferències al marcador: 2 - 1 al minut 38.
  • 163 Minuto 39 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 39 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Petr Folda.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Ondřej Bičan al minut 33 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 271 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70 de partit, Stere Anicăi quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Ezra va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 80, quan Stere Anicăi va quedar-se sol davant el porter Zygmunt Suchanowski, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Ezra que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Vítor Jesus Ramos, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 7, Vítor Jesus Ramos de Ezra va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Petr Folda.